Droogijsreinigen

Rimato past droogijsstralen al 5 jaar met succes toe in de voedingsmiddelen industrie, chemiebedrijven, Scheepsbouw en metaal industrie.

Voordelen Droogijsreinigen:

  • snelle reinigingsmethode
  • ontsmetting en geen bijkomend afval door straalmiddel
  • door snelle reiniging beperkte machinestilstand
  • met mobiele installatie op iedere locatie reinigen
  • milieuvriendelijke reinigingsmethode

Droogijsstralen door Rimato; milieuvriendelijk en effectief.

Droogijsstralen is een milieuvriendelijk, effectief en afvalbesparend alternatief voor de traditionele reinigingsmethoden. Droogijs, in vaste vorm samengeperst CO2, wordt met een straalpistool op het te reinigen object gespoten, waarbij het de vervuiling probleemloos verwijdert. Het ijs verdampt volledig en alleen het verwijderde vuil blijft achter. Dit maakt droogijsstralen zo milieuvriendelijk als reinigingsmethode; bij traditionele reinigingsmethodes mengt de vervuiling zich met het straalmiddel, grit, zand, water, wat leidt tot een veelvoud aan afval.

Uw voordeel

Behalve de zeer beperkte afvalproductie, biedt droogijsstralen meer voordelen. Doordat het een volledig droge manier van reinigen is, kunnen machines of onderdelen van machines in-line gereinigd worden. Het te reinigen onderdeel hoeft dus niet uitgebouwd te worden, waardoor machines kortere tijd stilstaan en een zeer snelle doorstart na reiniging mogelijk is.

Voorbeelden van te reinigen objecten zijn: afsluiters, generatoren, elektromotoren, ventilatoren, transportbanden, bakplaten, ovens, reactoren machines etc. in de voedingsmiddelenindustrie. 

Jouw internet browser ondersteund geen HTML video's.