Nieuws

Lees verder

Keteninitiatief CO2 reductie

Eind 2021 tijdens een geplande bijeenkomst tussen de bedrijven MCS bv en Rimato bv is er een plan tot stand gekomen voor het reduceren van Co2. Meerdere ideeën en plannen zijn aangedragen, waarna uiteindelijk voor het efficiënts en realistische plan gekozen is.  

vrijdag 10 december 2021
Lees verder

Reinigen kelder, biobak en biofilters doorspuiten

Ten behoeve van onderhoud en het garanderen van de juiste werking is onlangs de biobak gereinigd.

maandag 29 november 2021
Lees verder

Beperkte ruimte, inzet mobile drogestoffenzuiger.

Voor een Straal en Schildersbedrijf hebben we straalgrit gezogen bij een brug. Het straalgrit is direct opgezakt in bigbags zodat het daarna gelijk afgevoerd kon worden.

maandag 22 november 2021
Lees verder

Periodiek onderhoud gevelreiniging

Rimato heeft onlangs weer een deel van de gevels gereinigd van één van de vaste opdrachtgevers. Middels een meerjarencontract houdt Rimato in de gaten welke gevels vervuild zijn en reinigt deze vervolgens.

vrijdag 29 oktober 2021
Lees verder

Reinigen viaducten mooi resultaat!

Onlangs hebben wij op een zaterdag voor één van onze vaste opdrachtgevers in totaal maar liefst 9 viaducten gereinigd.

vrijdag 17 september 2021
Lees verder

Weer een frisse uitstraling! Gemalen waterschap...

Weer een frisse uitstraling! Gemalen waterschappen..

Voor een vaste relatie (waterschap) zijn wij weer volop bezig om bij de gemalen volgens contract diverse reinigingswerkzaamheden uit te voeren. Op de foto duidelijk het verschil te zien van voor en na reiniging van onder andere de leuningen! 

vrijdag 30 juli 2021
Lees verder

Productiestop uitgevoerd in samenwerking met MCS

Tijdens een geplande productiestop in de papier industrie bij een vaste klant van Rimato is de hulp ingeroepen van MCS Cleaning (zusterorganisatie) voor het zwaarder industriële werk.

dinsdag 15 juni 2021
Lees verder

MCS Cleaning & Rimato samen sterk in industriële reiniging

MCS Cleaning en Rimato werken al jaren succesvol samen bij verschillende opdrachtgevers in Noord- en Oost-Nederland. Vanaf heden gaat deze mooie samenwerking de volgende fase in en heeft MCS Cleaning de aandelen van Rimato mogen overnemen.

donderdag 22 april 2021
Lees verder

Zoutstrooiers reinigen op provinciale en rijkswaterstaat steunpunten

Al diverse jaren reinigen wij in heel Nederland en België alle zout- strooiers en schuivers met behulp van hoge druk. Op onderstaand filmpje laten we zien hoe twee van onze werknemers de schuivers reinigen.

dinsdag 13 april 2021
Lees verder

Gestart met de jaarlijkse gevelreiniging bedrijfspand

Ook deze opdrachtgever behoort tot onze vaste klanten op het gebied van industriële reiniging. We verzorgen nu ook, net zoals bij vele andere klanten de jaarlijkse gevelreiniging zodat de gevels altijd in optimale conditie zijn en blijven.

zondag 4 april 2021