MCS Cleaning & Rimato samen sterk in industriële reiniging

MCS Cleaning en Rimato werken al jaren succesvol samen bij verschillende opdrachtgevers in Noord- en Oost-Nederland. Vanaf heden gaat deze mooie samenwerking de volgende fase in en heeft MCS Cleaning de aandelen van Rimato mogen overnemen. Zeer belangrijk hierin is dat Marc te Kamp als directeur betrokken blijft.

MCS Cleaning en Rimato zijn twee bekende bedrijven in de industriële reiniging; elk met haar eigen expertise. In die zin vullen de bedrijven elkaar bijzonder goed aan. De bedrijven zullen vanaf nu veelal gezamenlijk optreden maar blijven hun eigen sterke identiteit behouden.

Samen zijn de bedrijven zeer slagvaardig met een vaste groep van 100 medewerkers en een zeer uitgebreid machinepark. MCS Cleaning en Rimato zijn niet alleen sterk in industriële reiniging maar ook zeer ervaren in gevelreiniging en rioolbeheer.

Marc te Kamp en Arjan de Groot (MCS Cleaning) vormen vanaf nu samen de directie over beide bedrijven en kijken er naar uit, om samen met de collega’s, deze mooie kans voor beide bedrijven tot een succes te maken.

MCS Cleaning