Bruggen, sluizen, viaducten, tunnels en kunstwerken reinigen

Het reinigen van onder andere bruggen, sluizen, viaducten, tunnels en diverse kunstwerken behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Met behulp van inzet van één van onze HD-units geeft dit zeer goede resultaten. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van atmosferische vervuiling en of graffiti.

Een HD-unit is een hogedrukmachine die met een relatief lage druk van ± 100 bar, maar met een hoge temperatuur (stoom) kan reinigen.
 
Het voordeel hierbij is dat door gebruik van een lage druk de kans op beschadiging van de ondergrond wordt geminimaliseerd en dat er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van reinigingsmiddelen.
 

Wij beschikken tevens over diverse hogedruk machine’s van 350–500 bar (40ltr/min).

Onder andere voor het opruwen van beton, verwijderen van verflagen van staal en beton en het verwijderen van wegmarkeringen etc.

 
Nog een bijkomend voordeel is dat wij beschikken over eigen hoogwerkers en een pontons waarmee we moeilijk bereikbare oppervlaktes kunnen reinigen.
 
Wij zetten voor de werkzaamheden eigen verkeersmaatregelen in (Crow96b). Om overlast voor het verkeer te beperken is uitvoering in de avond- / nachturen ook mogelijk.
 

 

Voorbeeld van een brug / kunstwerk voor en na de reiniging:

Download hier ons informatieblad: Reinigen bruggen, sluizen, viaducten en sluizen