Reparatie / renovatie

De meeste verstoppingen worden veroorzaakt door:

Wortelgroei / Urinesteen / Verzakte leidingen

Omdat deze problemen met hogedruk apparatuur vaak niet blijvend zijn te verhelpen, zullen onze medewerkers in een betrekkelijk vroeg stadium adviseren tot het repareren en/of renoveren van de riolering.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het vervangen en/of opnieuw aansluiten van afvoer- en rioolleidingen, zowel onder de vloer als aansluitingen naar het hoofdriool. Wij zijn van mening dat het verstandig is om het probleem bij de wortel aan te pakken om daarmee te voorkomen dat het probleem steeds terug komt.

De medewerkers beschikken over de benodigde kennis om de riolering op een dusdanige wijze te vervangen zodat u er normaal gesproken jaren geen omkijken meer naar hebt zoals het ook hoort!

Waar nodig maken wij gebruik van een graafmachine en het eventueel herstraten wordt ook vakkundig uitgevoerd. Voordat er machinaal gegraven wordt zal er een (verplichte) clickmelding gedaan worden. Hiermee worden tekeningen opgevraagd van alle netbeheerders (bedrijven die kabels en leidingen in de grond hebben liggen).

Na uitvoering van de werkzaamheden wordt er een schets gemaakt die later op de zaak wordt uitgewerkt tot een keurige situatietekening die indien gewenst ook ter beschikking wordt gesteld aan de opdrachtgever.

Wij werken niet voor particulieren.